Haldun Özakçe Genel Koordinatör
Ankara - Çankaya Yaş: 56
Gönderilenler: 16173
Tesekkür: 7735 Rep:
Konu: Honda Jazz 16" Alaşım Jant Takımı Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2014 Saat 11:39
Kışlık lastiklerde kullanmak üzere, takım olarak Jazz'ın orijinal 16" alüminyum alaşımlı jantlarından arıyorum.
Boyanmamış ve tamir görmemiş olmalarını istiyorum. Ufak çizik ve hasarları kabul edebilirim.
İletişim için: iletisim@hondajazz.org
Tafta Beyazı - 06 DY 1980
Serkan Bostancı Kıdemli Üye
ANKARA - ÇANKAYA Yaş: 38
Gönderilenler: 132
Tesekkür: 26 Rep:
Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2014 Saat 15:32
Haldun bey merhaba,
ben 15" demir (kara) jant aldım ve kış lastiklerimi taktım. lastiklerimi kendim söküp takıyorum. Size de öneririm. Ama dikkat edilmesi gereken bir husus var; Her honda aracın jantı jazz'a uymuyor. jantın göbek çapları farklı oluyor. ben 15" 4 bijon civic jantı almıştım ama göbek çapı olmadı küçük geldi. bir tanesinde de büyük gelmişti. Ama sonunda bulmuştum.
Haldun Özakçe Genel Koordinatör
Ankara - Çankaya Yaş: 56
Gönderilenler: 16173
Tesekkür: 7735 Rep:
Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2014 Saat 16:41
Serkan, uyarı ve önerin için teşekkürler. Ancak orijinal ölçülerde kış lastiklerim var ve bunları sac janta takmak istemiyorum. Honda City'nin 16" alaşım jantları da Jazz'a uygun ve takım halinde onları buldum. Ancak kendi jantları olsun istediğimden, bu arayış içindeyim.
Açık Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma